從前在2016年的瑞典

慢慢咖啡店

Posted in 我們 by lousyma on 十一月 23, 2011

深秋了,爸爸依然在忙整屋整車,媽媽忙這忙那,大家都沒空沒力,那就讓花園裡的樹葉落滿草地。

方芳悠悠便在上面開咖啡店,用鐵枝豎起瑞典國旗和四隻手襪,取名叫Kafe Långsammt「慢慢咖啡店」,因為叫了爸爸媽媽幾次,我們也還未出來光顧,好慢啊你地。

媽媽終於出來了,點了奶茶,你們奉上蔬菜湯和藍莓批,好味!

廣告

4 回應

Subscribe to comments with RSS.

  1. Janice Lo (@freerangejace) said, on 十一月 30, 2011 at 1:28 下午

    i miss the autumn in sweden a lot, the colours are just so pretty… they make winter a little bit more tolerable 😛

  2. Prue said, on 十一月 29, 2011 at 8:38 上午

    hello lousy ma, I really enjoyed reading your blog, and I saw your books in page one!! haha, I will get one for myself!

  3. kaimama said, on 十一月 23, 2011 at 8:14 下午

    一杯奶茶+蛋tart呀唔該 : )

  4. 匿名 said, on 十一月 23, 2011 at 7:49 下午

    makes all the hard work worths it! 😉


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: